معرفی انواع هاست
در پست قبلی به معرفی هاست پرداختیم برای مشاهده این پست میتوانید بر روی این لینک کلیک کنید اما در این پست قصد داریم به معرفی انواع هاست بپردازیم.
قبل از اینکه به معرفی انواع هاست بپردازیم بهتر است با معنی سرور آشنا شویم:
سرور همان یک کامپیوتر خانگی است ولی با سخت افزار بسیار قوی که باید این سیستم 24 ساعته روشن باشد و به اینترنت متصل باشد.
هاست اشتراکی
در این نوع هاست ، یک سرور برای میزبانی وب چندین سایت استفاده میشود. این نوع هاست مقرون بهصرفهترین نوع میزبانی وب است؛ زیرا هزینه نگهداری یک سرور بین همه کاربران تقسیم میشود. هاست اشتراکی بهترین راهحل برای وب سایتهای کوچکی است که نیاز به تنظیمات پیشرفته یا پهنای باند بالا ندارند.
مزایای هاست اشتراکی چیست؟
-مقرون به صرفه و ایدهآل برای وبسایتهای با مقیاس کوچک
-بدون نیاز به تخصص فنی
-سرور از پیش پیکربندی شده
-بدون نیاز به مدیریت و نگهداری از سرور
سرور یا هاست اختصاصی
در سرور یا هاست اختصاصی، یک سرور به مشتری اختصاص مییابد و وبسایت او تنها استفادهکننده از منابع آن سرور است. از آنجا که سرور فقط از سایت شما میزبانی میکند، بنابراین نگرانی کاهش امنیت و سرعت از طرف سایر وبسایتها وجود ندارد.این نوع هاست هزینههای بالایی دارد و برای وبسایتهای بزرگ مناسب است.
مزایای هاست اختصاصی چیست؟
-کنترل کامل بر تنظیمات و کانفیگ سرور
-امنیت بسیار بالا
-دسترسی Root به سرور
معایب هاست اختصاصی چیست؟
-هزینه بسیار بالا
-نیازمند دانش فنی و مدیریت سرور
سرور مجازی
هاست یا سرور مجازی (vps hosting یا سرور مجازی) یکی دیگر از سرویسهای میزبانی وب است که در آن یک سرور به کمک نرمافزارهای مجازیساز مثل vmware به چند بخش مجزا تقسیم میشود و هر بخش مثل یک سرور مجزا به کار گرفته میشود. در این حالت مشتری منابع و قدرت بیشتری نسبت به حالت هاست اشتراکی در اختیار دارد.
مزایای سرور مجازی (VPS) چیست؟
-اختصاصی
-تاثیر ناپذیر بودن عملکرد وبسایت شما در صورت افزایش ترافیک در سایر وبسایتها
-قابلیت سفارشیسازی
-دسترسی Root به سرور
معایب سرور مجازی چیست؟
-کاربران برای مدیریت سرور مجازی نیاز به تخصص فنی دارند.
-حتی اگر نسبتا مقرون به صرفه است، برخی از کاربران ممکن است مجبور شوند یک توسعه دهنده را برای مدیریت سرور مجازی استخدام کنند که این مورد موجب افزایش هزینههای کلی میشود.
هاست یا سرور ابری
در هاست یا سرور ابری همواره چندین سرور بهصورت شبکه در حال کار کردن هستند. وبسایت شما میتواند از تمام منابع سختافزاری و نرمافزاری این سیستمها استفاده نماید. یعنی وبسایت محدود به یک سرور یا منابع محدود نخواهد شد و در شرایطی که احتیاج به استفادهی بیشتر از منابع دارد، میتواند از سایر سرورها در فضای ابری استفاده کند.
مزایای هاست ابری چیست؟
کاهش احتمال خرابی نرمافزارها و سختافزارهای سرور
تعادل ترافیک سرورها و جلوگیری از حملات DDoS
محدود نشدن وبسایت شما به منابع یک سرور
معایب هاست ابری چیست؟
دسترسی Root همیشه امکان پذیر نیست.
هزینه هاست ابری از VPS و هاست اشتراکی بیشتر است.
دربخش بالا به معرفی انواع هاست یا سرور ها پرداختیم و گفتیم این سرورها همان کامپیوترهای خانگی هستند ولی با سخت افزار قدرتمند و این کامپیوترها یا سرور ها نیز دارای سیستم عامل هستند که در این بخش به معرفی سیستم عامل های این سرور ها میپردازیم:
هاست ویندوز
این نوع از هاست، فضایی از سرور است که اطلاعات سایت بر روی آن آپلود میشود. سیستم عامل این نوع از هاست، نسخهای از ویندوز است که مخصوص سرور میباشد. هاست ویندوز به سایتهایی که زبان برنامهنویسی آنها Asp است اختصاص دارد. همچنین سایتهایی که دیتابیس آنها SQL Server است، بر روی هاست ویندوزی ساخته میشوند. البته امکان استفاده از SQL SERVER در هاست لینوکسی نیز وجود دارد.
هاست لینوکس
هاست لینوکس نوعی فضای میزبانی در سرورهایی با سیستم عامل لینکوس است. این نوع از هاست، امنیت و پایداری بالاتری دارد. همین دلیلی برای انتخاب این نوع از هاست اشتراکی است. سیستم عامل لینوکس از زبانهایPerl ، Python، PHP و CGI پشتیبانی میکند. زبانهای PHP در برخی از سرورهای ویندوز قابل اجرا هستند، اما PHP نصب شده بر روی سرور ویندوز در بعضی موارد شما را دچار مشکل میکند.
در این پست به معرفی انواع هاست پرداختیم شما کاربران میتوانید برای مشاهده دیگر مطالب آموزشی بر روی این لینک کلیک کنید
و همچنین اگر قصد راه اندازی یک سایت را دارید از طریق شماره تلفن های زیر با ما تماس بگیرید:
02634724420
02634728033
09338477980
تــــلـــگـــرام و واتـــــــس اپ : 09338477980
ایــــــــــــتــــــــــــــا : 09022984420
معرفی انواع هاست
1402/3/15
(آخرین ویرایش
1402/3/15
)
نوشته شده :
چاپ و تبلیغات مرکزی